Aniek

Hallo, dit ben ik!

Aniek VergoutsMijn naam is Aniek Vergouts. Van jongs af aan wist ik het zeker: ‘ik wil iets met mensen doen’, maar wat dan? Ik koos daarom in 2008 voor de opleiding tot Sociaal Werker. Hier kreeg ik de tijd en de ruimte om  te ontdekken wat ik ‘later’ wilde worden. Ik specialiseerde mij in de richting Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, waar ik in 2012 in afstudeerde. Al snel kreeg ik een baan binnen de gehandicapten zorg, waar ik vol liefde mijn werk deed.
Na verschillende rollen en functies te hebben gehad, wilde ik meer verdieping in mijn werk. In 2017 begon ik met de opleiding tot psychomotorisch kindertherapeut. De ontwikkeling van de mens en de manier hoe wij bewegen in deze wereld maakte mij nieuwsgierig. Deze opleiding gaf mij de diepgang in de manieren van kijken naar de ander, waar ik zo naar op zoek was. Daarnaast wisselde ik van baan en ging ik aan de slag als Medisch Maatschappelijk werker binnen het ziekenhuis in Venlo en later in Heerlen.

Tijdens mijn opleiding werd mij de kans geboden om mij aan te sluiten bij Praktijk EsSense. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor deze kans.
Ik heb door de jaren heen mogen inzien en ook zelf binnen Praktijk EsSenSe mogen ervaren, hoe belangrijk wij als mens zijn. Dat jij jezelf mag waarderen, respecteren en liefhebben. Door vallen en opstaan, mijn angsten te blijven overwinnen en mijn gevoel te volgen, ben ik op de plek waar ik nu sta. De kennis en ervaringen die ik door de jaren heen heb opgedaan, helpen mij in het maken van de keuzes die nog komen gaan!

Het inzoomen op ieders unieke wensen, dromen en behoeftes is wat mij in deze processen energie geeft. Hiernaast is het de echte interesse in de mensen, het zien wat er in hen leeft, gecombineerd met warmte, liefde, humor en luchtigheid, wat maakt dat ik samen met jou de opgestelde doelen bereik.

Ik kijk er naar uit om die verbinding met jou aan te gaan!

Liefs!
Aniek