Coaching

Wanneer de balans in het leven op wat voor manier dan ook verstoord raakt, brengt dat onrust en misschien ook wel onzekerheid met zich mee. Op verschillende levensgebieden kan deze onrust of onzekerheid tot uiting komen, waardoor er problemen en/of klachten kunnen ontstaan. Het herpakken van de balans en de verandering die daarmee gepaard gaat is niet altijd makkelijk. Het vormen kruispunten waarin keuzes gemaakt moeten worden, om zo weer het beste uit jezelf te halen en daar te komen waar je graag wilt zijn.

Binnen de coaching kijk ik samen met jou naar de kruispunten die er zijn. Dit kan aan de hand van gesprekken, maar ook bewegingsactiviteiten. Aan de hand van bewegingsactiviteiten worden bepaalde patronen en rollen zichtbaar in gedrag. Je gaat letterlijk ervaren wat er in jou gebeurd. Welke patronen er gaandeweg zijn ontstaan en nu niet meer helpend zijn en welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie. Ik loop met je mee en begeleid jou in dit proces.
Samen gaan wij opzoek naar de kracht van jou als individu! Wij gaan terug naar wie jij bent en wilt zijn als mens, om van daaruit te kunnen groeien!

Roots Therapie kan ondersteunen bij:

  • Leren communiceren over jouw wensen en grenzen;
  • Patronen doorbreken en nieuwe patronen ontwikkelen;
  • (Her)ontdekken van jouw kracht en talenten;
  • Het ontwikkelen van jouw assertiviteit;
  • Meekijken en meedenken in opvoedsituaties.

Staat jouw vraag of situatie er niet bij? Twijfel dan niet om contact op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aan de slag
Voordat wij beginnen vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hierin wordt duidelijk welke hulpvraag jij hebt en bespreken we de mogelijkheden vanuit de coaching. Aan de hand van deze informatie bespreken wij samen de vervolgstappen, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en doelen.

Bij wie sluit Roots Therapie aan?
Coaching sluit aan bij de wensen en behoeftes van jong volwassenen en volwassenen.